Pionýrská přihlašovna


Gulášmajstr

3. 5. 18:00 - 5. 5. 2024 12:00

TZ Morgana, Hradec 47, Ledeč nad Sázavou

První ročník kulinářské soutěže o nejlepší kotlíkový guláš určený pro vedoucí a instruktory z pražských a středočeských PS (15+). Samotná soutěž bude probíhat v sobotu 4.5.2023 (cca 10:00-17:00 hodin), ale je možné přijet již v pátek (příjezd od 18:00 hodin) a zůstat až do neděle. Ubytování zajištěno na Morganě (spacák, karimatku sebou). Součástí sobotního programu budou i doprovodné soutěže např. krájení cibule na čas, pojídání chilipapriček atd.) Místo konání, přesnou polohu Morgany, najdete pod odkazem.

Pořadatel akce: Pražská organizace Pionýra

Web akce: https://pionyr.cz/prihlasovna-detail/?id=514

Doprava: vlastní (dá se dojet až k základně)

Ubytování: TZ Morgana (http://www.137psrobinsoni.cz/tz-morgana); budova, stany, auta, širák...; budova je bez elektřiny, takže doporučuji baterku a případně powerbanku na nabití mobilu.

Strava: vlastní

Požadované vybavení: Vlastní kotlík o objemu alespoň 5 litrů, v kterém budete vařit guláš. Může být s trojnožkou nebo bez, to je na každém týmu. Na Morganě je k dispozici kuchyňské vybavení, ale doporučuji si určitě vzít vlastní nůž na krájení masa.

Doporučený věk: od 15 let

Technické informace: Soutěžit se bude v 3 členných týmech sestavených ideálně před akcí (počet členů družstva je doporučující, a když vás bude v týmu 5 nebo naopak jen 2 je na vás). Každý tým dostane od pořadatele 2 kg hovězího masa, všechny další ingredience na guláš si zajistí každý tým sám. Každý tým zaplatí startovné 500 Kč (platí se v hotovosti na místě) - v ceně je maso na guláš (pro každý tým) a sud piva (pro všechny). V případě dotazů kontaktujte Krtka (rejzekm@seznam.cz; 777 248 701).

Přihlášení

  • Kapacita: neomezená, přihlášených účastníků 26
  • Uzávěrka přihlášek: 25. 4. 2024