Pionýrská přihlašovna


POP Kurz lyžařského instruktora

10. 12. 16:30 - 15. 12. 2024 9:00

Pec pod Sněžkou

Šestidenní kurz instruktora lyžování je určený pro všechny jmenované instruktory nebo vedoucí u oddílů (včetně zástupců či vedoucích družin) nebo další volené funkcionáře na pionýrské skupině, kteří jsou zapojeni do přímé pravidelné činnosti a v jejím rámci s dětmi vyráží na lyžařské výjezdy. Lyžování patří mezi rizikové aktivity a je žádoucí, aby byl přítomný instruktor lyžování. Předpokládáme, že se na kurz budou hlásit účastníci, kteří umí obstojně lyžovat.

Absolventi kurzu získají licenci "Instruktor základního lyžování", která není časově omezená. Pro osoby mladší 18 let je licence také vydaná, ale platná až po dovršení dospělosti.

Termíny kurzu: 10.-15.12.2024

Cena kurzu: 500 Kč (při nenaplnění podmínky pravidelné činnosti je cena kurzu 7 200 Kč). Je nutné počítat s příplatkem cca 2 500 Kč za 4 denní zvýhodněnou permanentku na vleky (není součástí účastnického poplatku) - nakupuje se hromadně na místě.

Místo konání: Pec pod Sněžkou

Více informací o kurzu je k nalezení přímo na webu organizátora.

Upozorňujeme, že na kurz se vztahují stornopodmínky.

Předpokládaný harmonogram:

1. den je příjezd - sraz je v 16:30 na aut. nádraží v Peci pod Sněžkou, odkud je zajištěn svoz zavazadel a hromadný přesun na chaty na Zahrádkách (Purkyně, Dimrovka).

2.-4.den od 9 do cca 15:30 jsme na svahu (samozřejmě s přestávkou na oběd a odpočinek), v odpoledních a podvečerních hodinách je teoretická část, která probíhá vždy na chatách, kde jsou účastníci ubytováni.

Poslední 6. den je odjezdový, končí se v 9 hod. ráno, kdy je zajištěn svoz zavazadel rolbou zpět do Pece p. Sn. k autobusovému nádraží.

Pořadatel akce: Pražská organizace Pionýra

Web akce: https://www.sportbp.cz/sportovnikurzy/kurz-instruktor-lyzovani.php

Doprava: Není centrálně zajištěna

Ubytování: Chata Purkyně nebo chata Dimrovka - věci dovezené rolbou.

Strava: Plná penze součástí kurzu

Požadované vybavení: Lyže a další vybavení na sjezdování

Doporučený věk: od 15 let

Přihlášení

  • Kapacita: 12 účastníků, přihlášených účastníků 12
  • Uzávěrka přihlášek: 17. 11. 2024
  • Cena zvýhodněná, splatnost do 20. 11. 2024
    • Pro členy: 500 Kč