Pionýrská přihlašovna


POP Kurz komunikace, motivace a řízení dobrovolníků

2. 11. 8:30 - 3. 11. 2024 18:00

Praha - zasedací místnost SENNO

Dvoudenní kurz je určený primárně pro vedoucí PS a členy lektorského sboru PVC01 (přihlásit se může kdokoliv, ale pro ostatní zájemce neumíme zajistit zvýhodněnou cenu kurzu). Víkend má za cíl rozšířit povědomí o možnostech komunikace a metodách řízení dobrovolníků na pionýrských skupinách a řešení nejen komunikačních problémů s instruktory a vedoucími, ale i dětmi nebo rodiči. Na kurzu se také dozvíte, jak správně motivovat dobrovolníky do činnost s dětmi.

V rámci komunikace si prakticky vyzkoušíte komunikaci v situacích z praxe, u kterých proběhne reflexe a další možná doporučení. V části řízení se opřeme o vaše dosavadní zkušenosti, které zobecníme a rozšíříme o další možnosti a tipy. 

Kurz probíhá v Praze v zasedací místnosti SENNO bez přespání se zajištěním oběda a dalšího občerstvení. Oba dny půjde o 8 hodin výuky rozdělených do jednotlivých bloků.

O kurz se postarají externí lektorky, paní Milada Šnajdrová v oblasti řízení a motivace dobrovolníků a paní Irena Pajerová v oblasti komunikačních dovedností.

Více informací o Iren a o Miladě.

Kurz je připravovaný jako praktický, abyste si vše vyzkoušeli nebo mohli následně na skupinách použít, proto se před kurzem nalaďte na to, že po vás bude požadována aktivní součinnost.

Pořadatel akce: Pražská organizace Pionýra

Web akce: https://praha.pionyr.cz/vzdelavani#kurzy

Doprava: Není zajištěna

Ubytování: Není zajištěno

Strava: Centrálně zajištěný oběd a další občerstvení.

Doporučený věk: od 18 let

Přihlášení

  • Kapacita: 16 účastníků, přihlášených účastníků 5
  • Uzávěrka přihlášek: 13. 10. 2024
  • Cena zvýhodněná, splatnost do 1. 11. 2024
    • Pro členy: 300 Kč
  • Cena standardní, splatnost do 1. 11. 2024
    • Pro členy: 3 000 Kč