Pionýrská přihlašovna


POP + SKOP - Kurz oddílového vedoucího (Online)

9. 10. 2022 0:00 - 23:59

Online

Základní kurz určený pro všechny ty, kteří chtějí získat kvalifikaci oddílový vedoucí a mohou díky tomu plnit funkci vedoucí oddílu. Tento kurz není určen těm, kteří chtějí kvalifikaci získat dvouvíkendovou zážitkovou formou (tento kurz bude otevřen na podzim). 

Forma kurzu je online - veškeré materiály jsou účastníkům k dispozici pro samostudium, vše je doplněno zajímavými videy a dalšími doplňujícími materiály.

Podmínka účasti je mít absolvován kurz instuktora oddílu KIP (bude ověřeno v databázi PVC a v případě potřeby bude účastník kontaktován, aby doložil, že kurz KIP absolvoval).

Po přihlášení obdržíš mailem odkaz na stránky, kde můžeš studovat materiály a najdeš zde i odkazy na další zdroje informací. Až budeš mít pocit, že již vše znáš, napiš na mail lenka.zalmanova@email.czbude ti zaslán odkaz na test (testy pro nově přihlášené jsou generovány každý týden v pondělí, následně ti bude zaslán odkaz). Test bude mít 32 otázek a budeš mít na jeho vypracování 40 minut.

Pokud se ti test nepovede hned napoprvé, můžeš to zkusit za 3 dny znovu. Celkem, můžeš test psát 2x

POZOR! Test musíš složit nejpozději 11. 10. 2022.

Kurz má 2 části: online test a prezenční část zdravovědy. Online test lze napsat kdykoli v průběhu (do 11. 10.), na zdravovědu je nutné se dostavit na seminář během listopadu (6 hodin školení) v Praze (2 termíny) nebo Berouně (1 termín). Přesné termíny budou upřesněny později.

Máš-li z dřívějška jakýkoliv kurz ZZA není třeba se zdravovědy účastnit (bude ověřeno v databázi PVC a v případě potřeby bude účastník kontaktován, aby doložil, že kurz ZZA absolvoval).

Kurz administrativně zajišťuje Lenka Žalmanová, takže veškeré dotazy směřuj na ní (lenka.zalmanova@email.cz; 606 270 113). 

Cena kurzu: 500 Kč (s uznaným vzděláním ze zdravovědy je cena 250 Kč)

Pořadatel akce: Pražská organizace Pionýra

Web akce: https://praha.pionyr.cz/vzdelavani#kurzy

Doporučený věk: od 18 let

Technické informace: K tomuto kurzu není třeba dodávat žádnou přihlášku ani doporučení od PS. Účastnický poplatek ve výši 500,- Kč bude fakturován tvé PS po skončení kurzu (informuj o tom svého vedoucího PS). U účastníků se zdravotnickým vzděláním (škola, kurzy) je účastnický poplatek ve výši 250,- Kč.

Přihlášení

  • Kapacita: 50 účastníků, přihlášených účastníků 39
  • Uzávěrka přihlášek: 9. 10. 2022