Pionýrská přihlašovna


PaKOP - Kurz instruktora - kombinovaná forma

20. 6. 2021 8:00 - 13:00

Distančně, místo pro konání praktické části bude upřesněno

Ahoj,

rozhodl/a ses stát se instruktorem v Pionýru? Pak jsi na správném místě. :-) Přihlas se na on-line kurz pro instruktory, který ti umožní si i v této době nepřející setkávání získat kvalifikaci instruktora s neomezenou časovou platností ve spolku Pionýr.  

Tento kurz se skládá ze dvou částí, teoretické, kdy na zaslaném odkazu můžeš studovat materiály, prezentace a shlédnout videa k jednotlivým oblastem. Až budeš mít pocit, že již vše znáš, napiš na mail (anna.novakova@pionyr.cz) a bude ti zaslán odkaz na test, na který budeš mít časový limit.

Pokud se ti test nepovede hned napoprvé, můžeš to zkusit za 3 dny znovu. Celkem, můžeš test psát 3x. Když neuspěješ, můžeš se přihlásit do kurzu nejdříve v příštím roce. 

POZOR! Test musíš složit nejpozději do 15.5.2021 (vzhledem k možným 2 opravným termínům, doporučuji pustit se do testování nejpozději 9.5.2021)

Pokud vypracuješ test úspěšně, můžeš se těšit na druhou část kurzu, tím bude setkání (pravděpodobně některá sobota v červnu), kde si budeš moc vyzkoušet první pomoc a upevníš si informace ze zdravovědy. Bližší informace o termínu setkání (místo, čas a hodinu) ti zašle organizátor akce až po úspěšném napsání testu.

Po absolvování prezenční části získáš od organizátora kurzu (PVC) kvalifikaci instruktora Pionýra.

Těším se na tebe Radka - garant PVC PaKOP :) 

 

Účastnický poplatek je pro členy spolku 300,- Kč a pro nečleny 600,- Kč.

Pořadatel akce: Pardubická krajská organizace Pionýra

Technické informace: V části Soubory si stáhni přihlášku, vyplň ji, nech si ji podepsat od rodičů (pokud je ti méně než 18 let) a potvrdit od vedoucího tvé pionýrské skupiny. Potom soubor s přihláškou nahraj do Přihlašovny. Jak na to, najdeš tady https://pionyr.cz/nastenka/rady-a-tipy/jak-se-prihlasit-na-akci-na-prihlasovne/.

Soubory


Přihlášení

  • Kapacita: 40 účastníků, přihlášených účastníků 3
  • Uzávěrka přihlášek: 30. 4. 2021