Víte, že?

Spolupráce probíhá i na místní úrovni - mnohé pionýrské skupiny a oddíly pořádají společné akce s oddíly jiných organizací, domy dětí a mládeže a podobně.

Detail akce

Název:  Dětská Porta
Pořadatel:  12 Olomoucko-zlínská KOP
Datum:  1. 6. 17:00 - 3. 6. 2018 12:00
Lokalita:  Kroměříž
Kraj:  Zlínský
Popis: 

Dětská Porta - soutěžní přehlídka interpretační a autorské tvorby jednotlivců i skupin orientovaných na folk, country a příbuzné žánry ve věkových kategoriích do 26 let.

Jste úspěšní účastníci oblastních kol Dětské Porty? Těšíme se na setkání s vámi na republikovém finále Dětské Porty v Kroměříži.

Vítězové si odnesou cenu Dětské Porty, diplom a další odměny. Vybraní vítězové dostanou možnost vystoupit jako hosté na festivalu Porta v Řevnicích nebo na jiných festivalech.


Doprava:  vlastní
Ubytování:  Pro zájemce je možné zajistit ubytování ve škole s vlastním vybavením (karimatky a spacáky) za poplatek 75,- Kč/noc (nedotovaná cena 85,- Kč/noc). Účastníci mohou využít nabídky noclehu v hostelu: u-zlateho-kohouta.hotel.cz, cena za lůžko 300,- Kč, objednat si na uvedeném kontaktu na webu musí sami.
Strava:  Strava je zajištěna v blízké školní jídelně a možno si ji přiobjednat. Pro soutěžící a doprovod je strava dotována (pátek večeře 60,- Kč, sobotní snídaně 30,- Kč, sobotní oběd 70,- Kč, sobotní večeře bude vydávána v místě, kde probíhá soutěž, 60,- Kč, nedělní snídaně 30,- Kč), ostatní zájemci o stravu platí plnou cenu (pátek večeře 90,- Kč, sobotní snídaně 35,- Kč, sobotní oběd 90,- Kč, sobotní večeře bude vydávána v místě, kde probíhá soutěž, 90,- Kč, nedělní snídaně 35,- Kč).
Cena: 
  Pro veřejnost:  150,- Kč
  Pro členy:  150,- Kč
Splatnost standardní ceny:  20. 5. 2018
Uzávěrka přihlášek:  30. 4. 2018
Lokalizace:  Celorepubliková
Typ akce:  Akce

Kontaktní informace


Telefon:  777793702
Akci vložil/a:  Anna Nováková
Web akce:  www.detskaporta.cz
Soubory: