Víte, že?

Slovo pionýr pochází z francouzštiny (pionnier) a dnes se užívá především ve významu průkopník. V minulosti označovalo i pěší vojáky a sapéry (dnešní ženisty).

Detail akce

Název:  LPT Strážná Skotsko mlhy Vysočiny
Pořadatel:  Pionýrská skupina Hraničář Červená Voda
Datum:  23. 7. - 5. 8. 2023
Lokalita:  Strážná u Lanškrouna
Kraj:  Pardubický
Popis: 

Táborová základna Vosí údolí

 

Táborová základna leží v lesnatém údolí ve Strážné u Lanškrouna. Je vybavena samostatnou kuchyní, zastřešenou jídelnou, umývárnou se sprchami, splachovacími toaletami a zimní jídelnou s možností topení při nepřízni počasí. Celý tábor Vosí údolí je zálesáckého charakteru. K ubytování slouží dvanáct dřevěných srubů ve dvou řadách o celkové kapacitě 96 míst. Každý srub je rozdělen na dvě nezávislé části po čtyřech místech. v patrových srubech jsou poschodí po dvou lůžkách. Police na ukládání věcí jsou samozřejmostí. Ačkoliv jsou chaty vybaveny molitany, polštáři a dekami, nezbytné jsou spací pytle. Ve srubech není z bezpečnostních důvodů zaveden elektrický proud.

Tato táborová základna nám umožňuje nepřeberné množství prostoru k hraní nejrůznějších her, útočiště v lesích a když nás zastihne deštivé počasí, stále se dá s dětmi dělat spousta věcí.


Strava:  Snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře
Cena: 
  Pro veřejnost:  4100
  Pro členy:  4100
Uzávěrka přihlášek:  15. 2. 2023
Typ akce:  Tábor

Kontaktní informace


Kontaktní osoba:  David Brůna
E-mail:  bruna.david@seznam.cz
Telefon:  +420739440407
Akci vložil/a:  David Brůna
Web akce:  http://bramborovci.cz/