Víte, že?

Činnost pionýrských oddílů a klubů je rozmanitá také díky tomu, že se na její tvorbě podílejí i děti.

Detail akce

Název:  Kamínka 2023
Pořadatel:  Pionýr, z. s.
Datum:  21. 4. 17:00 - 23. 4. 2023 13:00
Lokalita:  ZŠ Jihlava, Seifertova 1426/5, Jihlava
Kraj:  Kraj Vysočina
Popis: 

Kamínka. Také se ti po nich stýská? Po covidové pauze, která nepřála setkávání všeho druhu, se Ústřední pionýrské vzdělávací centrum (ÚPVC) pustilo do jejich přípravy.

Využij příležitost potkat se

Kamínka jsou místem pro setkávání a potkávání pionýrek a pionýrů z celé republiky, kteří se chtějí něco nového dovídat, poznávat a vzdělávat se v různých oblastech. Jsou také místem pro výměnu názorů, zkušeností a poznatků, které se na zde předávají tou nejpřirozenější cestou – osobním kontaktem.

Je jen na tobě, jaký si vybereš program

Každý účastník si bude moci z nabídky různých tvořivých dílen, seminářů, diskuzních stolů a celé řady dalších aktivit sestavit svůj vlastní program. A když si budeš chtít ve svém nabitém programu odpočinout nebo zrelaxovat, můžeš zajít do čajovny na dobrý čaj nebo si zahrát deskovku do herny. Nudit se určitě nebudeš.

Pro koho jsou Kamínka určena

Pro oddílové vedoucí, instruktorky a instruktory a všechny pionýrské pracovníky starší 15 let.

Bude-li ti 15 let nejpozději 31. 8. 2023, můžeš na Kamínka jet pod podmínkou, že za tebe převezme odpovědnost osoba starší 18 let z tvé pionýrské skupiny (tvůj garant) a tvoji rodiče (zákonní zástupci) s tím budou souhlasit. Bližší informace včetně formuláře pro souhlas tvých zákonných zástupců s účastí na Kamínkách získá tvůj garant na mailu anna.novakova@pionyr.cz.

Pokud se chceš vydat na Kamínka, ale máš doma malé děti (do cca 7 let), mohou přijet společně s tebou, bude pro ně v provozu školička.


Doprava:  Vlastní
Ubytování:  V účastnickém poplatku je zahrnuto ubytování ve školních třídách ve vlastním spacáku a na vlastní karimatce. Pokud máš zájem o ubytování jiného typu (penzion, hotel), na webu Kamínek najdeš bližší informace (tento typ ubytování již není zahrnut v účastnickém poplatku a zajišťuješ si jej sám/sama).
Strava:  Neboj, hlady tě trpět nenecháme, strava bude zajištěna od sobotní snídaně do nedělního oběda v podobě balíčku. Pokud ti to nebude stačit nebo na tebe přijde mlsná, po celou dobu bude k dispozici bufet.
Cena: 
  Pro členy:  400
Cena zvýhodněná: 
  Pro členy zvýhodněná:  350
Splatnost zvýhodněné ceny:  31. 1. 2023
Splatnost standardní ceny:  24. 3. 2023
Uzávěrka přihlášek:  24. 3. 2023
Lokalizace:  Celorepubliková
Typ akce:  Vzdělávací

Kontaktní informace


Kontaktní osoba:  Anna Nováková
E-mail:  anna.novakova@pionyr.cz
Telefon:  777 793 702
Akci vložil/a:  Anna Nováková
Web akce:  kaminka.pionyr.cz