Víte, že?

Vedoucí oddílu své dobrovolné práci v průměru věnuje čas odpovídající polovičnímu pracovnímu úvazku. A za to si zaslouží velký dík.

Detail akce

Název:  Ledová města
Pořadatel:  Pionýr, z. s.
Datum:  4. 2. 8:00 - 6. 2. 2022 18:00
Lokalita:  Vybraná města v ČR
Kraj:  Celá ČR
Popis: 
Už víte co budete dělat o pololetních prázdninách 4. – 6. 2. 2022? Ne⁉ Tak Ledová města jsou příležitostí právě pro vás! Sbalte se společně s rodinou či partou kamarádů a vydejte se prozkoumat krásy ledových měst.
Smyslem akce je umožnit veřejnosti z celé republiky navštívit o pololetních prázdninách různé instituce (muzea, galerie, atd.) v různých městech po celé České republice.

Se spolupracujícími institucemi na základě předchozí domluvy je účastníkům nabídnut buď vstup zcela zdarma nebo alespoň zřetelná sleva na vstupném.

Účastníci se prokáží tzv. „Ledovou kartou“, která je opravňuje ke vstupu zcela zdarma nebo získání slevy na vstupném a je platná ve všech Ledových městech. „Ledová karta“ je zcela zdarma.

Navazujeme na akci Ledová Praha, kterou Pionýr každoročně pořádal v posledních 20 letech v Praze. Od prvního ročníku zájem o ni stále rostl, v posledních letech se jí každoročně zúčastnilo více jak 16 000 účastníků. Z tohoto konceptu vychází jednotlivá ledová města po celé České republice.

A  co vám Ledová města nabízí, koukněte na stránky ledových měst,vyberte  si město či města a rovnou se přihlašte!

Jedná se o následující ledová města: Praha, Tábor, České Budějovice,  Jindřichův Hradec, Plzeň, Klatovy, Rokycany, Chomutov, Liberec, Pardubice, Žďár nad Sázavou, Brno, Karviná. 

Doprava:  vlastní
Ubytování:  vlastní
Strava:  vlastní
Lokalizace:  Celorepubliková
Typ akce:  Akce

Kontaktní informace


Kontaktní osoba:  Pavla Paša Pokorná
E-mail:  info@ledovamesta.cz
Akci vložil/a:  Anna Nováková
Web akce:  https://ledovamesta.pionyr.cz/