Víte, že?

Slovo pionýr pochází z francouzštiny (pionnier) a dnes se užívá především ve významu průkopník. V minulosti označovalo i pěší vojáky a sapéry (dnešní ženisty).

Detail akce

Název:  POP + SKOP - Kurz instruktora (Online)
Pořadatel:  02 Středočeská krajská organizace Pionýra
Datum:  13. 9. - 31. 10. 2021
Lokalita:  Online
Kraj:  Hlavní město Praha
Popis: 

Základní kurz určený pro všechny ty, kteří chtějí získat kvalifikaci instruktor oddílu a mohou díky tomu plnit funkci instruktora oddílu. Tento kurz není určen těm, kteří chtějí kvalifikaci získat dvouvíkendovou zážitkovou formou (tento kurz bude otevřen na jaře).

Forma kurzu je online - veškeré materiály jsou účastníkům k dispozici pro samostudium, vše je doplněno zajímavými videy a dalšími doplňujícími materiály.

Po přihlášení na akci je nutné u členů mladších 18 let kliknout vpravo nahoře na tlačítko "Přihláška", vygenerovat PDF, vytisknout, nechat podepsat zákonného zástupce a vložit jako soubor zpět do přihlašovny.

Kurz má 2 části: online test a prezenční část zdravovědy. Online test lze napsat kdykoli v průběhu, na zdravovědu je nutné se dostavit na seminář během listopadu (4 hodiny školení) v Praze nebo Berouně.

6. listopadu Praha - ZŠ Jižní IV.

7. listopadu Beroun - DDM

27. listopadu Praha - ZŠ Jižní IV.

28. listopadu Beroun - DDM

Pokud máš splněn kurz ZZA nebo obdobný jiný, pošli sken certifikátu Lence (lenka.zalmanova@email.cz), která ti může zdravovědu uznat.

Informace o vydávání certifikátů ti přijde emailem a není možné si jej vyzvednout bez absolvování testu, semináře zdravovědy a zaplacení účastnického poplatku skupinou.

Po přihlášení na akci ti přijde automaticky email o přístupu k online materiálům a videím a můžeš rovnou začít studovat.

Vzhledem k předpokládanému vysokému počtu přihlášených je nutné se přihlásit do 25. října, aby se stihl napsat test.

Hodně štěstí!


Cena zvýhodněná: 
  Pro členy zvýhodněná:  300 Kč
Splatnost zvýhodněné ceny:  30. 10. 2021
Lokalizace:  Regionální
Typ akce:  Vzdělávací

Kontaktní informace


Kontaktní osoba:  Lenka Žalmanová
E-mail:  lenka.zalmanova@email.cz
Akci vložil/a:  Martin Prejza
Web akce:  https://praha.pionyr.cz/vzdelavani#kurzy